Ake heroj Bornmuta, Totenhem u ozbiljnom kanalu

Izvor: B92, 04.Maj.2019, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ake heroj Bornmuta, Totenhem u ozbiljnom kanalu

Fudbaleri Bornmuta pobedili su pred domaćom publikom Totenhem sa 1:0, u 37. kolu Premijer lige.

Gosti iz Londona utakmicu su završili sa devetoricom fudbalera, pošto su Son i Fojt dobili direktne isključujuće kartone.

Južnokorejac isključen je u 43. minutu, dok je Argentinac "pocrveneo" pet minuta kasnije.

Domaći fudbaleri imali su dva igrača više celo drugo poluvreme, ali sve do 91. minuta nisu uspeli da iskoriste veliku prednost. Bornmut >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je do pogotka stigao golom Nejtana Akea u nadoknadi vremena.

Frejser je centrirao iz kornera, a Ake se našao na pravom mestu i glavom poslao loptu u mrežu. Totenhem je ovako nastavio sa lošim nizom rezultata i treće mesto im je ozbiljno ugroženo, a možda čak i četvrto.

"Pevci" sada imaju 70 bodova i utakmicu više od Čelsija (68), Arsenala (66) i Mančester junajteda (65).

U poslednjem kolu Premijer lige Totenhem čeka Everton, dok Bornmut gostuje Kristal Palasu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Son i Fojt "pocrveneli", Totenhem ugrozio treće mesto

Izvor: RTS, 04.Maj.2019

Fudbaleri Bornmuta pobedili su pred domaćom publikom Totenhem sa 1:0, u 37. kolu Premijer lige. . Gosti iz Londona utakmicu su završili sa devetoricom fudbalera, pošto su Son i Fojt dobili direktne isključujuće kartone...Južnokorejac...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.