Son i Fojt pocrveneli, Totenhem ugrozio treće mesto

Izvor: RTS, 04.Maj.2019, 16:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Son i Fojt "pocrveneli", Totenhem ugrozio treće mesto

Fudbaleri Bornmuta pobedili su pred domaćom publikom Totenhem sa 1:0, u 37. kolu Premijer lige.
Gosti iz Londona utakmicu su završili sa devetoricom fudbalera, pošto su Son i Fojt dobili direktne isključujuće kartone.

Južnokorejac je isključen u 43. minutu zbog guranja protivnika, dok je Argentinac "pocrveneo" pet minuta kasnije, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nakon izuzetno oštrog klizećeg starta.
Strelac jedinog pogotka bio je Nejta Ake u prvom minutu nadoknade vremena. Odlično je Frejzer izveo udarac iz ugla, lopta je pala u srce peterca, odakle je štoper glavom ubacio u mrežu.
Totenhem je ovako nastavio sa lošim nizom rezultata i treće mesto im je ozbiljno ugroženo, a možda čak i četvrto. "Pevci" sada imaju 70 bodova i utakmicu više od Čelsija (68), Arsenala (66) i Mančester junajteda (65).
U poslednjem kolu Premijer lige Totenhem čeka Everton, dok Bornmut gostuje Kristal Palasu.
U ostalim utakmicama Vest Hem je sa 3:0 bio bolji od Sautemptona, u susretu u kojem je Marko Arnautović je postigao dva gola.
Vulvsi su minimalnim rezultatom savladali Fulam (1:0), strelac jedinog pogotka bio je Leander Dedonker, dok je na drugoj strani srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović odigrao svih 90 minuta.
 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.