Adrijano zbog karioka dolazi besplatno u Totenhem

Izvor: Blic, 15.Okt.2009, 22:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Adrijano zbog "karioka" dolazi besplatno u Totenhem

Napadač Flamenga Adrijano mogao bi da tokom zime pređe u londonski Totenhem i to besplatno, pišu danas ostrvski mediji.

Adrijano (27) je prošle zime potpisao jednogodišnji ugovor sa klubom iz Rio de Žaneira, međutim on će isteći krajem godine, a njegovi agenti su svesni da ga bez odštete mogu nuditi evropskim klubovima. Adrijanu se ta ideja sviđa prvenstveno zbog toga što bi se u kvalitetnom klubu lakše nametnuo selektoru Dungi uoči Svetskog prvenstva u Južnoj Africi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Menadžer Totenhema Hari Rednap jedan je od inicijatora ideje da Adrijano pređe na Vajt Hart Lejn. Kako planira da se u januaru konačno reši Rusa Romana Pavljučenka koji greje klupu od avgusta, Rednap bi dolaskom Brazilca pojačao konkurenciju u napadu i mogao bi da sa Mančester sitijem konkuriše za peto mesto na tabeli, budući da se velika četvorka (Junajted, Čelsi, Arsenal, Liverpul) tokom zime obično "odlepi" na tabeli od ostalih.

Miror piše i da Totenhem želi da, ako im propadne posao oko dovođenja Adrijana, angažuje Holanđanina Klasa-Jana Huntelara mada se priča da Rednap i nije više toliko zagrejan za fudbalera koji je i u Realu bio, kao što je danas u Milanu, večita rezerva.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.