Adel rodila dečaka

Izvor: Press, 21.Okt.2012, 13:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Adel rodila dečaka

Britanska pevačica Adel rodila je dečaka, javljaju britanski mediji

Prema pisanju londonskog tabloida "Dejli mejl", ona i njen partner Sajmon Koneki su "veoma uzbuđeni" što su dobili bebu. Portparol pevačice nije želeo da komentariše ovu informaciju, navodeći samo "da zasad neće biti nikakvog saopštenja".

Dečak, čije ime još nije poznato, prvo je dete 24-godišnje pevačice, a drugo za Sajmona, koji već ima petogodišnju ćerku. Adel je bil potvrdila >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << da je trudna u junu, kada je na svom zvaničnom blogu podelila tu vest sa fanovima.

Adel i Sajmon, direktor humanitarne organizacije "Drop4Drop" koja se bori za pristup vodi širom sveta, su u vezi od leta 2011. Nakon velikog uspeha albuma "21", Adel je nedavno snimila glavnu pesmu za novog Bonda, "Skyfall".
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.