Adel rodila sina?

Izvor: Mondo, 21.Okt.2012, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Adel rodila sina?

Britanska štampa piše da je dečak rođen prošle nedelje, pevačica se ne oglašava.

Guliver/Getty images

Adel (24) se navodno porodila prošle nedelje i na svet donela dečaka, prenosi britanska štampa. Pevačica i njen verenik Sajmon Konecki u junu su objavili da će uskoro postati roditelji, ne otkrivajući nikakve dodatne informacije.

Adel je tada na svom sajtu napisala da će uzeti odmor od muzičke karijere kako bi se posvetila trudnoći a zatim i bebi, ali još uvek na sajtu nije potvrdila da li se porodila.

Ovo je pevačici prvo dete, dok Konecki (38) ima dete sa bivšom ženom od koje se nedavno razveo.

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Adele rodila dečaka!

Izvor: Tracara.com, 21.Okt.2012

Ponosni roditeljiAdele je postala mama!Pevačka senzacija i njen partner Simon Konecki postali su roditelji prošle nedelje – četiri meseca nakon što je pevačica objavila da čeka svoje prvo dete. “Adele i Simon su presrećni oko novog člana svoje porodice,” rekao je izvor blizak porodici...

Nastavak na Tracara.com...

Porodila se Adel

Izvor: Lepota i zdravlje, 21.Okt.2012

Prema pisanju britanskih medija, Adel je u petak uveče na svet donela dečaka. To je prvo dete za dvadesetčetvorogodišnju pevačicu i njenog četrnaest godina starijeg …

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.