Izvor: HotSport.rs, 17.Dec.2023, 18:15

ARSENAL BOLJI OD BRAJTONA: Žezus i Harvec presudili ekipi Roberta De Zerbija!

Tim iz Londona zasluženo dobio meč. Fudbaleri Arsenala dočekali su Brajton u ovkiru 17. kola engleske Premijer lige od 15 časova. ‘Topdžije’ su bili dominantni od samog starta susreta, imali pregršt šansi koje nisu iskrostili, tako da se na odmor otišlo bez golova. Međutim, posustali su gosti koji su odlično branili i u 53. minutu Gabrijel Žezus je bio precizan i doveo domaćina u ... Read more
The post ARSENAL BOLJI OD BRAJTONA: Žezus i Harvec presudili ekipi Roberta De Zerbija! appeared first on Sportske vesti - HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

NA ENFILDU BEZ GOLOVA, ALI SUDIJE NASTAVLJAJU DA SE SRAMOTE: U Premijer ligi se pravila više ne znaju, a niko ih ni ne primenjuje!

Izvor: HotSport.rs, 17.Dec.2023

Ne baš očekivan meč na Enfildu. Fudbaleri Liverpula i Mančester junajteda odigrali su meč bez golova na Enfildu, uz novi sudijski debakl, ovaj put u režiji Majkla Olivera. Najistaknutiji detalj, pored mnoštva šansi, bio je drugi žuti karton Diogu Dalou, koji je opravdano poludeo kada je u nadoknadi...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.