Udarac za Litvaniju: Bez Sabonisa na SP?

Izvor: B92, 25.Maj.2023, 17:10

Udarac za Litvaniju: Bez Sabonisa na SP?

Litvanski reprezentativac Domantas Sabonis mogao bi da propusti naredno Svetsko prvenstvo.

Mundobasket će se održati od 25. avgusta do 10. septembra, a domaćini će biti Filipini, Indonezija i Japan.

Litvanci će na Mundobasketu igrati u grupi D sa Crnom Gorom, Egiptom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i Meksikom, a ukoliko se plasiraju u narednu fazu potencijalno će zakazati duele sa reprezentacijama SAD-a i Grčke.

Reprezentacija Litvanije biće oslabljena na Mundobasketu i već se sada zna da neće za njih igrati Rokas Gidraitis, Lukas Lekavičijus, Edgaras Ulanovas i Marijus Grigonis.

Selektor Kazis Maksvitis je potvrdio da neće biti četvorice igrača koji su bili u Evroligi ove sezone, a naveo da postoji šansa da igraju i bez Domantasa Sabonisa.

Popularni "Domas" ima povredu šake još iz plej-ofa NBA lige (Kingsi igrali protiv Golden Stejta u prvoj rundi) i pod znakom je pitanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŠOK - BEZ ČETVORICE SIGURNO I NAJVEĆE ZVEZDE VEROVATNO: Favorit dolazi desetkovan na Svetsko prvenstvo

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2023

Igraće u E grupi protiv Meksika, Egipta i Crne Gore...Selektor košarkaške reprezentacije Litvanije Kazis Maksvitis suočava se sa ogromnim kadrovskim problemima pred početak priprema za Svetsko prvenstvo pošto je igranje za državni tim otkazalo čak četiri igrača...Marijus Grigonis, Lukas Lekavičijus,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Novi udarac za Litvaniju: Domantas Sabonis propušta Mundobasket?

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 26.Maj.2023, 10:22

Mundobasket se održava od 25. avgusta do 10. septembra, a domaćini su Filipini, Indonezija i Japan. Litvanija će biti u grupi D, sa Crnom Gorom, Egiptom i Meksikom Litvanski reprezentativac i NBA košarkaš, Domantas Sabonis, mogao bi da propusti predstojeći Mundobasket. On je pod znakom pitanja,...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.