Tripković: Život ide dalje

Izvor: B92, 27.Avg.2011, 23:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tripković: "Život ide dalje"

Uroš Tripković propustiće i drugo veliko takmičenje za redom, pošto je selektor Dušan Ivković odlučio da on ne putuju na Evropsko prvenstvo u Litvaniji.

"Stvarno mi je krivo, kao što bi bilo i svakome drugom na mom mestu. Jednostavno, posle dva meseca rada nije lako kada saznaš da si precrtan sa spiska dva dana pred odlazak na Evropsko prvenstvo. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ali, dobro, šta je tu je, želim sve najbolje momcima i navijaću za njih svim srcem. Život ide dalje, sledi povratak klupskim obavezama."

Tripkovića je istakao da ovakav rasplet situacije neće uticati negativno na predstojeću sezonu

"Nadam se da neće. Očekuje me povratak klupskim obavezama i verujem da ću imati bolju sezonu nego što je bila prethodna."

Tripković nije imao dilemu oko toga da li će se ponovo odazvati pozivu u reprezentaciju u budućnosti

"To se podrazumeva", zaključio je bivši košarkaš Partizana, Huventuda i Unikahe.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.