Tadić: Junski termin je nezgodan

Izvor: B92, 30.Maj.2023, 14:08

Tadić: Junski termin je nezgodan

Kapiten Srbije Dušan Tadić pričao je o nastavku kvalifikacija za EURO, ali i zemljacima u finalima Lige Evrope i Ligi konferencija.

Srbija posle dve pobede protiv Litvanije i Crne Gore na startu kvalifikacija za EURO 2024 gostuje Bugarskoj 20. juna u Razgradu, a četiri dana raanije odigraće prijateljski meč sa selekcijom Jordana u Beču.

"Junski termin je uvek nezgodan i opasan. Završio si napornu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sezonu, ali ne smeš previše da se opustiš, moraš da ostaneš u ritmu i da se dobro pripremiš za reprezentativni izazov", rekao je kapiten Tadić, "Svi smo se uželeli novog okupljanja, uskoro krećemo sa treninzima i želja nam je da i posle treće utakmice u kvalifikacijama ostanemo na čelu grupe sa maksimalnim brojem bodova".

On je dodao da mu je veoma drago što će saigrače iz reprezentacije gledati u finalnim utakmicama Lige Evrope i Lige konferencija.

"U sredu igraju Sevilja i Roma, imamo naše momke na obe strane i to je dobro jer ne moram da se izjašnjavam za koga ću navijati. Fiorenitna igra u finalu Lige konferencija i to je lepa prilika da trofej završi u rukama srpskih reprezentativaca. Finale Lige šampiona nudi nam poslasticu u duelu Intera i Mančester sitija. Objektivno, svi bi tipovali na Engleze, pa i ja. Međutim, treba biti oprezan sa prognozama. U jednoj utakmici, nikada ne smeš da potceniš Italijane. Siti je definitivno zaslužio da postane prvak Evrope, ali nikad se ne zna", poručio je Tadić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TADIĆ: Junski termin je nezgodan, ali želimo da pobedimo u Bugarskoj

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Maj.2023

Srbija gostuje 20. juna u Razgradu... Fudbalska reprezentacija Srbije posle dve pobede protiv Litvanije i Crne Gore na startu kvalifikacija za EURO 2024 gostuje Bugarskoj 20. juna u Razgradu, a četiri dana ranije odigraće prijateljski meč sa selekcijom Jordana u Beču. Kapiten Orlova Dušan Tadić...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

POKIDAO TETIVU: Junajted oslabljen protiv Sitija u finalu FA kupa

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Maj.2023, 12:05

Meč je na programu 3. juna...Fudbaler Mančester junajteda Entoni Marsijal neće igrati u finalu FA kupa protiv Mančester sitija, pošto je povredio tetivu...Francuski reprezentativac se povredio pre tri dana na meču poslednjeg kola Premijer lige protiv Fulama (2:1)...- Dodatni pregledi su pokazali...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.