Starodubčev na Kolarcu

Izvor: SEEcult.org, 11.Okt.2014, 00:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Starodubčev na Kolarcu

Ruski pijanista Jevgenij Starodubčev, aktuelni pobednik Međunarodnog pijanističkog memorijala “Isidor Bajić” u Novom Sadu, nastupiće 28. oktobra u Kolarčevoj zadužbini u Beogradu, u okviru ciklusa “Pobednici”.

Starodubčev je i laureat kanadskog međunarodnog takmičenja “Honens” 2009. godine i takmičenja Ciurlionis u Litvaniji 2011. godine.

Završio je >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEcult.org << Moskovski državni konzervatorijum, gde je trenutno angažovan kao asistent.

Nastupao je u Španiji, Nemačkoj, Holandiji, Italiji i Hrvatskoj.

Beogradskoj publici će se predstaviti delima Skrjabina, Prokofjeva i Stravinskog, najavio je Centar za muziku Kolarčeve zadužbine.

Ulaznice u prodaji na biletarnici Kolarca.

(SEEcult.org)

Nastavak na SEEcult.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEcult.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEcult.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.