Šarunas: Lakše je u Barseloni nego u Kaunasu

Izvor: B92, 26.Apr.2023, 11:58

Šarunas: Lakše je u Barseloni nego u Kaunasu

Trener Barselone Šarunas Jasikevičus rekao je da njegov tim treba da se iznese sa pritiskom ako želi da bude šampion.

Katalonski klub u sredu od 20 sati igra protiv litvanskog Žalgirisa, a po mnogim procenama Barsa je apsolutni favorit u ovom četvrtfinalu.

"Prihvatamo pritisak. Ako želimo da budemo šampioni, ne možemo da pobegnemo od toga. Moramo da znamo kako da se nosimo sa tim i da uživamo u ovoj seriji. Biće to spora, taktička, teška serija, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << slična onoj koju smo mi imali prošle godine protiv Bajerna", rekao je Jasikevičus.

Bez obzira što su pročene da će Barselona imati najlakši zadatak od svih u Top8, Litvanac na klupi katalonskog velikana upozorava.

"Moramo da odgovorimo na njihovu volju i karakter i ne dozvolimo im da nas iznenade sa ovim, u čemu su odlični. Neki igrači vole ovakve igre, imamo iskusne košarkaše koji su prošli kroz hiljadu bitaka. Ja sam igrao protiv Žalgirisa kao igrač i kao trener više od 30 puta. Ovde je malo lakše nego u Kaunasu", rekao je Jasikevičus.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.