Raković: Pripadam Sijeni

Izvor: Sportski Žurnal, 06.Mar.2012, 01:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raković: Pripadam Sijeni

Milovan Raković će naredne sezone ponovo nositi dres Sijene. Naš internacionalac koji je ove sezone brani boje Žalgirisa, nagovestio je ovakav epilog u razgovoru za litvanske medije.
- Pripadam Sijeni i vraćam se tamo. Ali, sada je rano govoriti na tu temu, čekam me još dosta izazova u Žalgirisu – rekao je Raković.
U potpuno neformalnom razgovoru stameni centar je između ostalog otkrio da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << je pre košarke trenirao fudbal i stigao je da se našali na sopstveni račun:
- Od sedme do desete godine sam trenirao fudbal, a onda sam prešao na košarku. I dalje odigram ponekad mali fudbal sa prijateljima, a oni se me zavitlavaju tako što me pitaju kojem klubu sam to platio da bi me prihvatio na treninzima. Očigledno sam toliko dobar.
I to nije jedina veza stamenog centra sa najpopularnijom sporednom stvari na svetu:
- Ljudi mi stalno govore da ličim na Nikolasa Anelku. Kažu da smo kao braća.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Raković: "Kažu da sam isti Anelka"

Izvor: B92, 06.Mar.2012

Košarkaš Žalgirisa Milovan Raković pričao je za jedan litvanski portal o nadimcima koje je dobijao, saigračima, odnosu Litvanaca prema košarci...."Kažu da sam isti Nikolas Anelka, da ličimo kao da smo braća", otkrio je Raković a prenosi 'Sport'...Srpski intrenacionalac otkrio je da je pre...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.