Profesor Beli zove na popravni

Izvor: Sportske.net, 11.Avg.2019, 09:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Profesor Beli" zove na "popravni"

Košarkaški reprezentativac Srbije Nemanja Bjelica rekao je da mnogo toga treba da se popravi u igri nacionalnog tima do Svetskog prvenstva u Kini.

"Mislim da nismo mogli da igramo protiv boljeg protivnika, malo sam i zaboravio koliko su snažni, odlična provera za nas. Dosta stvari treba da se popravi, ali na kraju smo pokazali karakter i drago mi je da nismo razočarali publiku", rekao je Bjelica >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << novinarima posle utakmice.

Srbija je u subotu uveče u punoj Areni u Beogradu pobedila Litvaniju sa 72:68 u pripremnoj utakmici za Svetsko prvenstvo.

"Uvek je lepo igrati u Beogradu, šteta sto igramo samo jednu utakmicu", kazao je Bjelica.

Istakao je da reprezentaciju Srbije krasi timski duh.

"Ovu ekipu krasi hemija, timski duh. Mnogo stvari treba da se složi, treba malo vremena, okupili smo se pre dva dana, na početku nije izgledalo kao što smo zamislili", dodao je košarkaš Sakramenta.

Bjelica je istakao da je najvažnije kako se oseća povredjeni Miloš Teodosić i dodao da se nada da će on biti u ekipi.
Pogledaj vesti o: Litvanija

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.