Partizanova beba briljirala u potopu Litvanije, orlići brojali do osam!

Izvor: Sportske.net, 11.Okt.2019, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizanova "beba" briljirala u potopu Litvanije, "orlići" brojali do osam!

Selekcija Ivana Jevića nadomak plasmana u elit rundu.

Omladinska reprezentacija Srbije (U19) savladala je u odličnoj predstavi ubedljivim rezultatom 8:0 selekciju Litvanije i došla na korak od plasmana u elit rundu kvalifikacija za odlazak na Prvenstvo Evrope.

Posle nerešenog ishoda u meču prvog kola sa Rumunijom (1:1), selekcija Srbija ušla je u meč sa Litvanijom kao veliki favorit i tu ulogu naš >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << tim je opravdao već posle prvih 45 minuta igre. Ređali su se golovi i prilike pred golom Litvanaca i bilo je samo pitanje sa koliko razlike će "orlići" otići na odmor. A gol razlika je važna iz razloga što ona može odlučivati o putniku u elit rundu kvalifikacija.

U nastavku je selektor Ivan Jević izvršio nekoliko izmena, jer Srbiju u poslednjem kolu očekuje važan duel sa Španijom koja je danas bila bolja od Rumunije (1:0). I bilo je golova, Lazar Pavlović je treći put na ovom meču savladao litvanskog golmana, a Dostanić drugi put, u 90. minutu. Za konačnih i veoma ubedljivih 8:0 potrudio se Radmanovac u drugom minutu nadoknade vremena.

SRBIJA: Stanković, Radmanovac, Balaž (od 73. Đurković), Eraković (od 64. Stojanović), Stajić, Zukić, Novaković (od 46. Novaković), L.Pavlović, Stevanović (od 46. Velikić), Dostanić, Savić (od 66. Jočić).

LITVANIJA: Urbietis, Rašimavičius, Duševičius, Kaleda, Baltrunas, Zebrauskas, Park (od 76. Dedura), Paulauskas (od 46. Zingertas), Pilukaitis (od 46. Lubas), Jansonas (od 86. Judkunaitis), Klimavičius (od 46. Andriušis).

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Omladinci deklasirali vršnjake iz Litvanije

Izvor: RTS, 11.Okt.2019

Omladinska fudbalska reprezentacija Srbije ubedljivo je savladala Litvaniju sa 8:0 (5:0) i došla na korak od plasmana u elit rundu kvalifikacija za plasman na Evropsko prvenstvo. . Na stadionu Zemuna mladi fudbaleri Srbije...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.