Omladinci deklasirali vršnjake iz Litvanije

Izvor: RTS, 11.Okt.2019, 20:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Omladinci deklasirali vršnjake iz Litvanije

Omladinska fudbalska reprezentacija Srbije ubedljivo je savladala Litvaniju sa 8:0 (5:0) i došla na korak od plasmana u elit rundu kvalifikacija za plasman na Evropsko prvenstvo.
Na stadionu Zemuna mladi fudbaleri Srbije ušli su u meč sa Litvanijom kao veliki favorit i tu ulogu naš tim je opravdao već posle prvih 45 minuta igre - rezultat na semaforu pokazivao je 5:0.

Do >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kraja meča omladinci su uspeli još tri puta da zatresu mrežu rivala a gol razlika je važna iz razloga što ona može odlučivati o putniku u elit rundu kvalifikacija.
Srbiju u poslednjem kolu očekuje važan duel sa Španijom koja je danas bila bolja od Rumunije (1:0).
"Olići" su u prvom kolu odigrali sa Rumunijom nerešeno - 1:1.
Srelci: 1:0 Eraković 6, 2:0 L.Pavlović 19, 3:0 Dostanić 24, 4:0 L.Pavlović 29. (iz jedanaesterca), 5:0 Zukić 44, 6:0 L.Pavlović 68, 7:0 Dostanić 90, 8:0 Radmanovac 90+2.
Pogledaj vesti o: Litvanija,   Evropsko prvenstvo

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.