Orlovi protiv Litvanije overavaju prvo mesto

Izvor: OkRadio.rs, 20.Nov.2018, 10:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Orlovi" protiv Litvanije overavaju prvo mesto

BEOGRAD - U poslednjem kolu grupe C Lige nacija Srbija večeras dočekuje Litvaniju na stadionu Partizana od 20:45. Selektor Srbije Mladen Krstajić rekao je da maksimalno ozbiljno shvata utakmicu protiv Litvanije u Beogradu za overu prve pozicije u grupi C Lige nacija i dodao da je njegov tim potpuno zaslužio trenutnu situaciju.   "Došli smo u poziciji da ono što smo zacrtali ostvarimo. Moramo da pokažemo kvalitet, verovatno su svi otpisali Litvaniju, ali mi nismo. Preostaje nam da pečatiramo mesto i toga su igrači svesni", rekao je Krstajić na konferenciji za medije u Kući fudbala u Staroj Pazovi.   Krstajić ne očekuje lak posao protiv...
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Krstajić "mešao karte"

Izvor: Mondo, 21.Nov.2018, 00:27

Reprezentacija Srbija je u izmenjenom sastavu i formaciji sa dva napadača ubedljivo savladala Litvaniju rezultatom 4:1 na stadionu Partizana. Ovim trijumfom "orlovi" su prvu fazu Lige nacija završili na prvom mestu u Grupi.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.