Izvor: TvojPortal.com, 22.Jun.2012, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nedović blizu Lijetuvos ritasa

Izvor:novosti.rs  Kako „Novosti“ saznaju, momak sa šireg spiska našeg nacionalnog tima blizu je selidbe u litvanski klub, koji će naredne sezone igrati u Evroligi
NEMANjA Nedović (21), talentovani bek Crvene zvezde, tokom prošle sezone bio je na korak od odlaska u Lijetuvos ritas. Ista je situacija i u ovom trenutku. Kako „Novosti“ saznaju, >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << momak sa šireg spiska našeg nacionalnog tima blizu je selidbe u litvanski klub, koji će naredne sezone igrati u Evroligi.

Nemanja Nedović

Uprkos činjenici da ima ugovor sa crveno-belima na još jednu godinu, velika je verovatnoća da će biti aktivirana otkupna klauzula i da će Zvezdin atleta u bliskoj budućnosti dizati na noge publiku u Viljnusu. Menadžment kluba sa Kalemegdana sledeće nedelje započeće razgovore sa prvotimcima, ali trenutno postoji mali prostor za dogovor o Nedovićem ostanku.

Crveno-beli će naredne sezone igrati u Evrokupu, što je potvrđeno na sastanku Borda Evrolige u Barseloni.

- Ovo je važna odluka i veoma smo zadovoljni što smo dobili podršku Borda ECA - rekao je direktor Davor Ristović za klupski sajt. - Učešće u Evrokupu biće dodatni mamac prilikom dovođenja igrača za narednu sezonu, a ovo je veoma dobra odluka i za srpsku košarku, jer će naša zemlja sledeće sezone imati dva kluba u evro-kupovima. To je podsticaj za sve nas u klubu da radimo još napornije i nagrada za učinjeno u prethodnom periodu.

Učesnici Evrokupa su: Artland, Azomvaš, Sasari, Banvit, Šarlroa, Šole, C. zvezda, Ajfel Tauers, Galatasaraj, Bilbao, Jerusalim, Budućnost, Cibona, Lagun Aro, Lokomotiva Kuban, Orlean, Panionios, Rudupis, Vurcburg, Sankt Peterburg, Trefl Sopot, Trijumf, Valensija, Kolosos, Riga.

Nastavak na TvojPortal.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Džikić odvodi Nedovića, u igri i Valensija

Izvor: Sportski Žurnal, 22.Jun.2012

Nemanja Nedović ima još godinu dana ugovora sa Crvenom zvezdom, ali će sigurno napustiti ovaj klub. Talentovani bek može uz određeno obeštećenje da napusti crveno-bele, a pitanje je samo u kom će klubu nastaviti karijeru.. Ponovo se priča o Lijetuvos Ritasu, kojeg sa klupe predvodi Aleksandar...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.