Meč u Rumuniji važan, ne i presudan

Izvor: RTS, 13.Okt.2018, 20:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Meč u Rumuniji važan, ne i presudan

Utakmica u glavnom gradu Rumunije svakako nije presudna, ali može da ima najveći značaj na konačan ishod u grupi.
Sastaju se dva prvoplasirana tima - reprezentacija Srbije trenutno ima sedam bodova, Rumunija ima dva manje.

"Poštujemo ih kao protivnika, sigurno je da imaju kvalitet. Posle pobede u Litvaniji, zajedno sa nama su >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << glavni kandidati za prvo mesto", kaže selektor Krstajić.
Rumunija je sigurno najveći konkurent Srbiji za poziciju jedan, koja vodi u nastavak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Uostalom, Rumuni ne samo da su igrali 2:2 u Beogradu, već su neporaženi u sedam mečeva zaredom, odnosno već godinu dana.
"Mislim da moramo da se prilagođavamo, da nije uvek moguće da imaš posed i napadaš. Moramo da znamo da odgovorimo na sve zahteve, kad se povučemo da radimo iste stvari, da budemo agresivni na lopti", kaže Dušan Tadić.
Utakmici bi trebalo da prisustvuje oko 40.000 gledalaca, a meč počinje u malo neuobičajenom terminu, od 15.00 časova.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.