Krstajić o 13. sreći i fleksibilnom kapitenu

Izvor: Sportske.net, 13.Okt.2018, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krstajić o "13. sreći" i fleksibilnom kapitenu

Hoće li selektor u svom 13. meču izvesti isti tim?

Srbiju sutra čeka derbi grupe C Lige nacija protiv Rumunije u Bukureštu, a selektor Mladen Krstajić kaže da je moguće da u svojoj 13. utakmici izvede isti sastav kao u prošlom meču. Očekuje tešku i dobru utakmicu.

"Juče smo stigli, radili smo trening oporavka, danas ulazimo u termin za utakmicu koja je mnogo važna. Što se tiče Rumunije, znamo ih dobro, odigrali smo utakmicu Beogradu, poštujemo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ih kao protivnika, a posle pobede u Litvaniji sada su sa nama glavni kandidati za prvo mesto. Očekujemo tešku utakmicu, jer igramo sa Rumunijom koju cenimo i poštujemo, imaju dobru, jaku ekipu i mislim da će biti dobra utakmica", rekao je Krstajić.

Selektor je rekao da je Rumunija "kompaktno organizovana, brza, disciplinovana ekipa", koju jako ceni. Krstajić do sada u nijednoj svojoj zvaničnoj utakmici nije izveo isti sastav.

"Možda će sutra, 13. put biti drugačije, da izvedem novi sastav, pa da okrenemo novi list, ali to zavisi od taktike. Ne gledam tako do sada, pozivam igrače i isto ih gledam, bez obzira da li su najiskusniji ili najmlađi. Ako mi treba jedan danas, a drugi sutra, ne mogu da razdvajam da li mi je neki bitniji danas ili sutra. Neki igrači o, kao Tadić, Kolarov, Matić, koji imaju iskustvo da povedu ove igrače, su druga dimenzija. Tako ja gledam, trebaju mi svi igrači koje sam pozvao", rekao je Krstajić.

Rumunski izveštači su pitali selektora da li je sutrašnja utakmica finale ove grupe, a odgovor je bio kratak: "Naravno da ne".

A da li ste odredili ko će izvoditi penal? Krstajić se nasmejao i odgovorio:

"Znate ko izvodi penal, s tim što mi imamo kapitena koji je fleksibilan i ume da izađe u susret svom kolegi", odgovorio je Krstajić.

Utakmica Rumunija-Srbija igra se sutra od 15 sati.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krstajić pred duel u Bukureštu: Možda okrenem novi list

Izvor: Mondo, 13.Okt.2018

Selektor najavio da bi protiv Rumunije mogao da izvede isti tim koji se od prvog minuta suprotstavio Crnoj Gori...Foto: MN Press..Selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Mladen Krstajić, i trenutni kapiten Dušan Tadić ocenili su da je duel sa Rumunima izvesno odlučujući za prvo mesto u Grupi 4...

Nastavak na Mondo...

Tim Rumunije za Srbiju - dve promene u vezi, formacija 4-2-3-1, možda Kontra promeni i špica

Izvor: MozzartSport.com, 13.Okt.2018

Posle tri odigrana kola i Ligi 3 Lige nacija Srbija zauzima prvo mesto sa sedam osvojenih bodova, dok je Rumunija druga sa pet bodova. Upravo u narednom meču će se sastati ove dve ekipe. Orlovi sutra od 15 časova gostuju našem istočnom komšiji. U prvom dosadašnjem susretu na stadionu Partizana...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.