MITROVIĆ DAO GOLOVE NA FILIPOVA I DUŠANOVO DODAVANJA: Njima je važno ko je asistent, meni nije

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Sep.2023, 23:27

MITROVIĆ DAO GOLOVE NA FILIPOVA I DUŠANOVO DODAVANJA: Njima je važno ko je asistent, meni nije

Srbija je stigla do bitne pobede.

Srbija je u kvalifikacijama za EVRO 2024. slavila sa 3:1 u Litvaniji. Sva tri gola su bila delo najboljeg srpskog strelca svih vremena Aleksandra Mitrovića.

On na četiri meča kvalifikacija nije dao gol, a onda je postigao tri za dvadesetak minuta meča u Kaunasu. Vodio je Orlove do slavlja pogocima od 21. do 43. minuta.

- Desi se mali post, što je i normalno, ali verujem u sebe i saigrače. Trudio sam se da ostanem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << miran, da budem u pravo vreme na pravom mestu. Odigrali smo jako dobro, mogli smo i koji gol više u prvom poluvremenu. Posle smo pametno igrači i sačuvali rezultat - rekao je Mitrović.

Dva puta je asistent bio Filip Mladenović, jednom Dušan Tadić.

- Njima je važno ko je asistent, meni nije. Samo da dajem golove. Svaki gol je bio lep na svoj način, dobre kretnje, pravovremene lopte... Trudio sam se da budem gde treba da budem i odradim posao.

Bio je to treći het-trik u dresu reprezentacije. Prethodna dva je imao protiv Bolivije i Švedske.

- Ne biram rivale. Što se mene tiče, samo neka prelazi liniju lopta. Ne bih izdvajao - jasan je Mitrović.
Pogledaj vesti o: Litvanija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.