Luka Pavićević: Srbija i Litvanija klasu iznad ostalih

Izvor: Sportski Žurnal, 26.Avg.2013, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luka Pavićević: Srbija i Litvanija klasu iznad ostalih

Reprezentaciji Crne Gore nastup na turniru Adeko kup u Kopru, bio je poslednja provera pred EP u Sloveniji, a okončali su ga sa dva poraza.
Posle gubitka od Italije (89:73), Sokolovi su odigrali bolje protiv Slovenije, ali su poraženi posle uzbudljive završnice (81:74) pred 3000 gledalaca.
Nakon slobodnog dana, izabranici selektora Luke Pavićevića juče su nastavili pripreme u Baru, gde će boraviti do 1. septembra kada putuju u Sloveniju.
- Preostaje nam toliko vremena da podignemo nivo igre onih igrača koji su nam se kasnije priključili i ispravimo greške koje smo uočili u mečevima protiv Hrvatske, Italije i Slovenije. Verujem da ćemo biti spremni za početak Evrobasketa, odnosno za tromeč protiv Makedonije, Letonije i Bosne i Hercegovine koji će biti odlučujući za prolaz u drugu rundu, jer smatram da su Srbija i Litvanija za klasu iznad ostalih selekcija u grupi – kazao je Pavićević.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.