Lučić: Trebaće vremena da dođemo na željeni nivo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Avg.2019, 08:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lučić: Trebaće vremena da dođemo na željeni nivo

Reprezentativac Srbije Vladimir Lučić, posle pobede nad Litvanijom u pripremnom meču pred Svetsko prvenstvo u Kini, rekao je da nije mogla da se očekuje bolja igra tima s obzirom da je odrađen samo jedan trening.

"Reprezentacija Litvanije je poznata po fizičkoj i gruboj igri. S obzirom da su im prethodnici rekli da smo se kompletirali pre dva dana i imali svega jedan zajednički trening, nismo mogli da očekujemo bog zna kakvu igru i napadački i defanzivno, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ali mislim da je važno da smo u trenucima kada nismo briljirali zabeležili pobedu", rekao je Lučić novinarima posle meča.

Lučić je istakao da je svaka pripremna utakmica važna pred odlazak u Kinu.

"Bitna je svaka naredna utakmica, svaki naredni trening nam je važan. Želimo da napredujemo, posebno ovde uz sjajnu podršku i punu Arenu. S druge strane, bitno je i da osetimo tu podršku, euforiju koja vlada u Srbiji, a nadam se da ćemo već u ponedeljak u Litvaniji izgledati bolje", rekao je bivši košarkaš Partizana.

Posle meča sa Litvanijom, srpski košarkaši igraće na Akropolis kupu u Atini, a Lučić je objasnio gde sve ima mesta za napredak.

"Svi principi, napadački i defanzivni, na svemu treba raditi. Jedan trening smo kompletni. Istina je da je veliki deo nas bio zajedno, ali nosioci ove reprezentacije su iz poznatih razloga kasnili, tako da treba vremena da se uigramo. Neki igraju i NBA ligu, to je u odnosu na nas drugačija košarka, tako da će trebati vremena da dođemo na željeni nivo, ali nadam se da će biti sve kako treba kada bude bilo potrebno", zaključio je Lučić.
Pogledaj vesti o: Litvanija,   Svetsko prvenstvo

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.