Izvor: Vesti-online.com, 20.Nov.2018, 20:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krstajić iznenadio startnom postavom za Litvaniju (SASTAVI)

Na stadionu u Humskoj biće odigran poslednji meč novog evropskog takmičenja Lige nacija u kojem se Srbija sastaje sa selekcijom Litvanije.

Fudbalska reprezentacija Srbije na stadionu Partizana dočekuje selekciju Litvanije, a selektor Mladen Krstajić odabrao je za ovaj meč sledećih 11 igrača.

Rajković, Rukavina, Milenković, Veljković, Rodić, Lukić, Maksimović, Ljajić, Gaćinović, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Živković, Mitrović.

Startnih #SrcemSvim #Orlovi#NationsLeague #FSS pic.twitter.com/MPnye5bk4nFudbalski savez Srbije | Serbia (@FSSrbije) November 20, 2018

Ono što je možda iznenađujuće jeste da u startnoj postavci nema Dušana Tadića, već su u igri od prvog minuta Saša Lukić I Milan Rodić.

Podsetimo, ovo je poslednji meč u grupnoj fazi novog evropskog takmičenja grupe 4 Lige nacija C, u kojem Srbija zauzima prvo mesto, a pobedom nad Litvanijom izabranici Mladena Krstajića boriće se da zadrže tu poziciju I teoretskog plasmana u baraž za odlazak na Evropsko prvenstvo 2020. godine.

Meč počinje u 21 čas.
Pogledaj vesti o: Litvanija

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fulam večeras navija za Srbiju! (foto)

Izvor: Sportske.net, 20.Nov.2018

Klub sa ''Krejven Kotidža'' oglasio se večeras pred duel reprezentacija Srbije i Litvanije...Grupna faza Lige nacija za reprezentaciju Srbije završava se večerašnjim duelom sa selekcijom Litvanije, od 20:45h na stadionu u Humskoj, a ovu utakmicu će pomno pratiti i u engleskom premijerligašu Fulamu...Naravno,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.