Kazlauskas: Italija nije lak protivnik

Izvor: B92, 18.Sep.2013, 21:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kazlauskas: Italija nije lak protivnik

Selektor litvanske reprezentacije Jonas Kazlauskas poručuje da niko u timu Litvanije ne potcenjuje Italijane pred četvrtfinale Evropskog prvenstrva.

Iako su mnogi Litvanci smatraju ubeđeni da će Italija biti lak zalogaj njihovoj reprezentaciji, Kazlauskas se ne slaže sa popularnim mišljenjem.

"Samo naivčine mogu da misle da je Italija slab protivnik", poručuje Kazlauskas.

Kazlauskas dodaje da ukoliko Italijani postignu seriju pogodaka na startu utakmice >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << to može da bude nepovoljna situacija po Litvaniju.

„Naš protivnik nije nimalo naivan. Italijani su uspeli da pošalju Tursku, Rusiju i Grčku kući i na kraju su savladali i Španiju. Ko god misli da ćemo opušteno pristupiti utakmici četvrtfinala , grdno se vara“, naglasio je selektor Litvanije.

Kazlauskas još ističe da zbog stila igre, Italija može da bude jako nezgodan protivnik.

Italijani igraju jednostavnu košarku koja nikome ne odgovara i uz to ne prave puno grešaka. Kada im je dan, skoro da su neuzaustavljivi“, zaključuje Kazlauskas.

Utakmica četvrtfinala između Litvanije i Italije odžaće se u četvrtak u 21 čas.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.