Izvor: Vostok.rs, 21.Sep.2011, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako bi se postigao bitan proboj na pregovorima sa Rusijom o ceni gasa za Litvaniju, treba poštovati ne samo sebe, već i partnera

21.09.2011. -

Kako bi se postigao bitan proboj na pregovorima sa Rusijom o ceni gasa za Litvaniju, treba poštovati ne samo sebe, već i partnera. Ovo je izjavila novinarima lider opozicione Narodne stranke, prvi premijer nezavisne Litvanije, Kazimira Prunskene. Ona je kritički ocenila stav litvanskih vlasti na pregovorima sa Gaspromom koji isporučuje gorivo Litvaniji, zbog čega, po njenim rečima, litvanski potrošači plaćaju za gas jednu od najviših cena od svih zemalja EU.

Izvor: Golos Rossii
Pogledaj vesti o: Cena goriva,   Evropska Unija

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.