Još jedan partizanovac u Zvezdi

Izvor: Mondo, 05.Avg.2014, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedan partizanovac u Zvezdi

Član šampionske U-19 reprezentacije iz Litvanije 2013. potpisao je četvorogodišnji ugovor sa crveno-belima. On je prošao Partizanovu školu, a 2010. godine je otišao u Rad.

Foto: crvenazvezdafk.com

V.d. generalnog sekretara Zvezdan Terzić zacrtao je da na "Marakanu" dovede što više mladih i perspektivnih fudbalera iz Srbije, a prvi korak napravio je realizacijom transfera Nikole >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Antića iz Rada.

Dvadesetogodišnji levi bek obavezao se na vernost Zvezdi do leta 2018.

On je prošlog leta bio standardni član U-19 reprezentacije, koja se na Evropskom prvenstvu u Litvaniji okitila titulom.

Za Rad je u sezoni 2013/14 nastupio na 11 mečeva Superlige.

Zanimljivo je da je upravo Rad na vrhu Zvezdine liste klubova kojima duguje novac za transfere iz prethodnog perioda. Čelnici dva kluba ovih dana prave sporazum o (novom) reprogramu tog duga, što je crveno-belima preduslov da obezbede regularnu, umesto uslovne licence, kako je u ponedeljak odlučio Odbor za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije.

Pročitajte i šta je na tu temu rekao predsednik Partizana Dragan Đurić...

Crveno-beli su ovog leta doveli Kahrimana (Tavrija), Despotovića (Lokeren), Gavrića (Napredak), Bosančića (Gjongnam), Avramovskog (Rabotnički), Planića (OFK Beograd), Predraga Đorđevića (Javor) i Stefana Đorđevića (Voždovac).

"Marakanu" je napustilo još više igrača: Ninković, Mrđa, Bajković, Kasalica, Dauda, Kelhar, Milunović, Krneta, Nenadić, Omega...

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.