JASIKEVIČIJUS SVE IZNENADIO: Baš me briga da li ću produžiti ugovor ili ne

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Maj.2023, 13:42

JASIKEVIČIJUS SVE IZNENADIO: Baš me briga da li ću produžiti ugovor ili ne

Litvanski trener direktan.

Trener košarkaša Barselone Šarunas Jasikevičijus izjavio je da mu je najbitnije da sa katalonskim klubom osvoji titulu u Španiji i dodao da ne razmšlja da li će na kraju sezone da produži ugovor.

Jasikevičijus se nalazi na meti kritika, pošto je litvanski stručnjak označen kao glavni krivac zato što Barselona >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << treću godinu zaredom nije uspela da osvoji Evroligu.

Jasikevičijus ima ugovor sa Barselonom do kraja ove sezone, a španski mediji tvrde da rukovodstvo katalonskog kluba ne želi da produži saradnju sa litvanskim trenerom.

- Moramo da budemo inteligentni i profesionalni u ovoj situaciji. Da li sam pričao sa igračima? Nisam. Mislim da će svake godine biti situacija vezana za ugovore, ali to ne sme da utiče na našu želju da osvojimo špansku ligu. Brojevi kažu da nismo osvojili mnogo trofeja. Baš me briga da li ću produžiti ugovor ili ne, želim da osvojim ligu - rekao je Jasikevičijus.

Barselona vodi 1:0 protiv Valensije u četvrtfinalu plej-ofa španske ACB lige.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.