Hrvati daleko od Mundobasketa, a Bogdanović napominje: Tu smo gde zaslužujemo da budemo

Izvor: Sportske.net, 18.Sep.2018, 10:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvati daleko od Mundobasketa, a Bogdanović napominje: "Tu smo gde zaslužujemo da budemo"

Najbolji košarkaš reprezentacije Hrvatske jeste Bojan Bogdanović, čvrsto stoji na zemlji nakon dva poraza.

Hrvatska je trenutno poslednja u svojoj grupi kvalifikacija za Mundobasket, ali nije baš da je bez šansi za plasman u Kinu sledeće godine.

Grupa J:

1. Litvanija 8-0

2. Italija 6-2

3. Poljska 4-4

4. Mađarska 4-4

5. Holandija 3-5

6. Hrvatska 3-5


Još četiri utakmice >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << su ostale do kraja kvalifikacija, Hrvati bi morali da naprave minimum 3 pobeda radi plasmana u Kinu.

Bojan Bogdanović je govorio o tome nakon blamaže njegove reprezentacije sa NBA zvezdama protiv Poljske.

"Nemam reči, ne znam šta bih rekao. Tu smo gde zaslužujemo da budemo. Bunili smo na FIBA što nismo mogli igrati protiv Rumunije i Holandije u punom sastavu, sad smo igrali, pa se dogodilo isto. S ove dve pobede bili bismo debelo unutra. Sad smo debelo van", rekao je on za Sportske novosti.
Pogledaj vesti o: Litvanija

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.