GRUPA B Težak posao pred “orlovima”, Ukrajina lako slavila u Viljnusu

Izvor: 011vodič.com, 07.Sep.2019, 20:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GRUPA B Težak posao pred “orlovima”, Ukrajina lako slavila u Viljnusu

Izabranike Ljubiše Tumbakovića čeka rudarski posao u nastavku kvalifikacija. Potera za Ukrajincima biće upravo to, jer je ekipa Andreja Ševčenka lako i ubedljivo rešila gostovanje u Viljnusu: Litvanija – Ukrajina 0:3 (0:2)
Na meču Jermenija – BiH, naša kladionica nudi kvotu 5.20 za igru X-2.
Fudbaler Mančester sitija Zinčenko je već u uvodu meča najavio ubedljivu pobedu. Marlos je u 28. duplirao prednost, a Malinovski se posle petnaestak minuta upisao na >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << semafor za 0:3.
Ukrajina je u naletu koji je, nažalost, počeo onom Krstajićevom katastrofom u Lavovu (5:0). Na poslednja tri meča, Ševčenkov tim dao je devet golova, a primio – nijedan.
GRUPA B
Litvanija – Ukrajina 0:3 (0:2)
(Zinčenko 7, Marlos 28, Malinovski 62)
20.45 Srbija – Portugalija


The post GRUPA B Težak posao pred “orlovima”, Ukrajina lako slavila u Viljnusu appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PROLOM OBLAKA Kišobrani glavni rekvizit ispred stadiona (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 07.Sep.2019

Nebo se nad Beogradom smračilo oko 19 časova. Kiša koja je počela da pada zapretila je da pokvari spektakl. Kišobrani su uoči početka meča bili glavni “rekvizit” na platou ispred zapadne tribine stadiona “Rajko Mitić”, ali i na ostalim stranama oko objekta.. Na meču Jermenija – BiH,...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.