PROLOM OBLAKA Kišobrani glavni rekvizit ispred stadiona (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 07.Sep.2019, 20:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROLOM OBLAKA Kišobrani glavni rekvizit ispred stadiona (VIDEO)

Nebo se nad Beogradom smračilo oko 19 časova. Kiša koja je počela da pada zapretila je da pokvari spektakl. Kišobrani su uoči početka meča bili glavni “rekvizit” na platou ispred zapadne tribine stadiona “Rajko Mitić”, ali i na ostalim stranama oko objekta.
Na meču Jermenija – BiH, naša kladionica nudi kvotu 3.20 za igru 2-2.
Kiša će, u svakom slučaju, uticati na posetu. Određeni broj navijača je zbog proloma oblaka odustao od planiranog dolaska na stadion.
>> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << /> Padavine su, međutim, omogućile odlične uslove za igru. U Beogradu je tokom dana bilo veoma sparno, a kiša je tempareturu svela na gotovo idealnu. Takav je i teren.
Još samo da se i “orlovi” pobrinu da ovo bude idealno veče.
Marakana, 45 minuta pre početka meča Srbija – Portugalija pic.twitter.com/Nmk1SIvhI3
— zeljko mutavdzic (@zex_78) September 7, 2019
Gužva ispred Marakane pred meč Srbija – Portugalija pic.twitter.com/61u5si3kht
— zeljko mutavdzic (@zex_78) September 7, 2019


The post PROLOM OBLAKA Kišobrani glavni rekvizit ispred stadiona (VIDEO) appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.