GDE GLEDATI SRBIJA - LITVANIJA? ”Orlovi” večeras počinju borbu za EURO

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Mar.2023, 11:21

GDE GLEDATI SRBIJA - LITVANIJA? ”Orlovi” večeras počinju borbu za EURO

Meč će moći da gleda cela zemlja...

Fudbalska reprezentacija Srbije večeras startuje kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2024. godine, a prvi rival selekciji Dragana Stojkovića Piksija biće Litvanija.

Orlovi večeras na stadionu "Rajko Mitić" otvaraju operaciju "Nemačka", čiji je krajnji cilj plasman na prvi EURO još od daleke >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 2000. godine i turnira u Holandiji i Belgiji.

Prva prepreka na tom putu biće autsajder grupe - Litvanija, koja deluje kao idealan protivnik da se protiv nje otvori novi kvalifikacioni ciklus i da se napravi dobra uvertira pred meč koji sledi za tri dana u Podgorici, protiv selekcije Crne Gore.

Ipak, ako smo nešto naučili iz svih prethodnih godina jeste da se ni jedan rival ne sme podceniti i da se uloga favorita jednostavno mora potvrditi i na terenu.

Ono što je, međutim, činjenica jeste da je Srbija znatno kvalitetniji rival od baltičke selekcije i da bi sve osim tri boda na otvaranju kvalifikacija bila prava senzacija.

Utakmica između Srbije i Litvanije na programu je večeras od 20:45 časova, a direktan prenost obezbeđen je na televizijama "RTS 1" i "Arena sport 1 Premium" kanalu.

❤️🇷🇸 #EURO2024 pic.twitter.com/Zod7Ft5gdL

— Dejan Joveljić (@JoveljicDejan) March 23, 2023

Podsećamo, uz Litvaniju i Crnu Goru u grupi sa Srbijom se nalaze još i Mađarksa, odnosno Bugarska.

Pogledajte kako izgleda Vanja, supruga Novice Veličkovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Fudbaleri Srbije večeras protiv Litvanije u kvalifikacijama za EP, evo gde možete gledati meč

Izvor: Radio 021, 24.Mar.2023

Fudbalska reprezentacija Srbije utakmicom protiv Litvanije počinje kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj 2024. godine.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.