EL - Galatasaraj prekinuo crnu seriju, Žalgiris pao u Abdi Ipekčiju!

Izvor: Sportske.net, 13.Jan.2017, 20:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EL - Galatasaraj prekinuo crnu seriju, Žalgiris pao u "Abdi Ipekčiju"!

Košarkaši Galatasaraja savladali su na svom terenu ekipu iz Kaunas, u okviru 17. kola Evrolige.

Izabranici Ergina Atamana, na kraju su slavili rezultatom 87-79, što je ipak bilo nedovoljno da dobiju prednost u međusobnom duelu, kako je litvanski šampion u Kaunasu slavio sa deset razlike.

Utakmica je bila prilično tesna, domačin je vodio ali nije uspevao da se odlepi na osetniju prednost, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je izdržao i na kraju trijumfovao.

Turskom sastavu je ovo peti trijumf ove sezone, pobegli su sa dna, na kome je sada ekipa Armanija iz Milana, koja je pregažena na gostovanju u Moskvi.

Odličan je u pobedničkom sastavu bio srpski internacionalac Vladimir Micov, on je meč završio sa 11 poena, pet skokova, pet asistencija i dve ukradene lopte.

Najefikasniji je bio Bruno Fitipaldo sa 20 poena, dodao je i šest asistencija, a pola koša manje uz sedam skokova je dodao Tibor Plajs. Guler je imao 16 poena i četiri asistencije i on je bio poslednji dvocifreni igra u redovima domaćina.

U ekipi Žaligirisa, kojoj je ovo drugi vezani poraz, najefikasniji je bio Brok Motum sa 18 poena, 14 je dodao iskusni Jankunas, dok je Lekavičijus upisao 11 poena, šest skokova i četiri asistencije.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

EL - Real bolji od Makabija na krilima Dončića, PAO posle produžetka savladao Efes!

Izvor: Sportske.net, 13.Jan.2017

Košarkaši madridskog Reala slavili su na svom terenu protiv ekipe Makabija, dok je Panatinaikos bio bolji od Efesa u Atini...Košarkaši madridskog Reala slavili su na svom terenu protiv ekipe Makabija rezultatom 80-75. Real je slavio i u prvo susretu, tako da su overili bolji međusobni duel...Makabi...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.