Debakl Bajerna pred duel sa Zvezdom!

Izvor: Sportske.net, 27.Dec.2019, 23:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Debakl Bajerna pred duel sa Zvezdom!

''Fenjeraš'' ubedljivo slavio u Minhenu.

Na kraju 2019. godine, košarkaši Bajerna neprijatno su iznenadili svoje navijače.

Tim Dejana Radonjića je večeras u Minhenu veoma ubedljivo poražen od Žalgirisa rezultatom 98:73, pa je litvanska ekipa konačno prekinula dugu seriju poraza, zbog koje je dospela na poslednje mesto na tabeli.

''Mirisalo'' je na iznenađenje još od prve četvrtine, kada je Žalgiris stekao oam poena prednosti (21:13), ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ključni period meča bila je treća deonica, u kojoj su gosti za još deset poena uvećali svoje vođstvo, pa Bajern do kraja nije imao pravi odgovor.

Milaknis i Lidej su sa po 19 poena bili najefikasniji u ekipi Žalgirisa, a Bartel sa 20 i Cipser sa 15 poena predvodili su ekipu Bajerna. Naš Vladimir Lučić pet poena i pet skokova za oko 27 minuta u igri, uz loš procenat šuta iz igre (1/5 za dva, 0/2 za tri poena).

U sledećem kolu, 2. januara od 19 sati, Bajern će gostovati Crvenoj zvezdi, koja je ranije večeras savladala Zenit u gostima sa 65:58.

- Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Pogledaj vesti o: Litvanija

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Drekselov šou u Valjevu, Metalac doživeo debakl protiv Mladosti

Izvor: MozzartSport.com, 28.Dec.2019, 01:06

Nastavlja se hod po oblacima za ekipu Mladosti i nastavlja se agonija za Metalac iz Valjeva! Domaćima večeras nisu pomogle ni televizijske kamere, koje su mogle da im daju dodatan motiv da prekinu seriju od dva uzastopna poraza, ali su Zemunci jednostavno bili isuviše jaki. Gosti su već u prvom poluvremenu...

Nastavak na MozzartSport.com...

VTB - CSKA se mučio u Minsku, ali je upisao i drugu pobedu u manje od 48 sati

Izvor: Sportske.net, 28.Dec.2019

Moskovljani slavili u regionalnom šampionatu...U četvrtak su savladali Armani pred svojim navijačima, a danas su u matine terminu gostovali u Belorusiji ekipi Tsmokija, uspeli su nakon velike borbe da slave sa 91:94...Tesno je bilo do samog kraja, domaćin je imao 10 poena viška na poluvremenu, CSKA...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.