Izvor: HotSport.rs, 29.Avg.2017, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DORĆOLCI SVE JAČI: Litvanski ‘dinamit’ pojačao Dinamik

Dinamik nastavlja da se pojačava pred start Druge ABA lige.
Posle dovođenja Amerikanca Kvadira Veltona, Aleksandra Ćapina, Nemanje Krstića i Filipa Zekavičića,  novi košarkaš Dinamika od juče je Aurimas Majauskas.
Litvanac, koji u domovini ima nadimak ‘dinamit’ prethodne četiri godine nastupao je za Sem Hjuston Stejt za koji je prosečno postizao 8.7 poena. Nekadašnji mladi reprezentativac Litvanije za uzrast do 17 i 18 godina potpisao je >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << ugovor na dve godine.
– Zaista mi je drago što sam ovde. Srpska škola košarke je najbolja i najpoznatija u Evropi. Dinamik je mlad i veoma uspešan tim i mislim da je ovo pravo mesto za nastavak moje karijere i dalji košarkaški napredak. Drago mi je što sam dobio priliku i zaista smatram da mogu dosta da doprinesem ovom timu, rekao je Majauskas za klupski sajt.
The post DORĆOLCI SVE JAČI: Litvanski ‘dinamit’ pojačao Dinamik appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Litvanija

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.