Bez iluzija, ovakva je situacija, baraž jedina šansa...

Izvor: Sportske.net, 07.Sep.2019, 23:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez iluzija, ovakva je situacija, baraž jedina šansa...

Ne treba nam puno matematike, samo čudo može da Srbiju dovede do drugog mesta.

Stara priča, nije da smo iznenađeni, niti da smo bili nerealni, Srbija će teško u top 2, odnosno direktno na šampionat. Objektivno, Portugal i Ukrajina su bolji timovi, Ukrajinci imaju 13 bodova, do kraja dočekuje Litvaniju, pa i ako izgubi od Portugala i Srbije, sa 16 bodova će biti nedodirljivi.

Čak i da Srbija pobedi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sve mečeve do kraja, to je 16 bodova, ali izgubili smo u Ukrajini 5:0 jasno je da nemamo šansu.

Portugal će imati pet bodova nakon tri meča, imaju još pet utakmica, od toga četiri su protiv Luksemburga i Litvanije, čak i da kiksne negde, teško je očekivati da ne osvoji 11 bodova od 15 i da ne stigne do kote 17 koja je za nas nedostižna.

Naravno, dešavaju se iznenađenja, ali tako velika veoma teško, prvo jer nije sigurno da ćemo i mi dobiti sve do kraja, pogotovo odličnu Ukrajinu.

Da ne bismo ponovo gubili vreme na iluzije treba početi sa pripremama za baraž, to je jedini način da stignemo na EP...

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.