Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Nov.2023, 15:48

Baltičke zemlje i Ukrajina najavile bojkot sastanka OEBS-a u Skoplju zbog dolaska Lavrova

Ministri spoljnih poslova Estonije, Letonije i Litvanije saopštili su danas da neće prisustvovati sastanku Organizacije za evropsku bezbednost i saradnju ove nedelje u Skoplju zbog očekivanog prisustva šefa ruske diplomatije Sergeja Lavrova.
Pogledaj vesti o: Litvanija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ukrajina ne prisustvuje sastanku OEBS-a: Rusija pretvorila organizaciju u taoca svojih hirova

Izvor: B92, 28.Nov.2023

Ministar spoljnih poslova Ukrajine Dmitro Kuleba neće učestvovati na Savetu ministara Organizacije za evropsku bezbednost i saradnju (OEBS) u Skoplju...Razlog tome je što će sastanku prisustvovati delegacija Rusije, potvrđeno je danas agenciji MIA u ukrajinskoj ambasadi u Skoplju...Dodaje se da...

Nastavak na B92...

BOJKOT ZBOG LAVROVA! Ministri Ukrajine i baltičkih zemalja neće prisustvovati samitu OEBS

Izvor: Blic, 28.Nov.2023

Ukrajina, Letonija, Estonija i Litvanija saopštile su da će njihovi ministri spoljnih poslova bojkotovati samit Organizacije za evropsku bezbednost i saradnju (OEBS) koji se krajem sedmice održava u Skoplju zbog prisustva ministra spoljnih poslova Rusije Sergeja Lavrova.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.