Izvor: RTS, 06.Jul.2020, 22:41

Armani stvara drim tim, Ledej novo pojačanje u Milanu

Košarkaši Olimpije iz Milana ne staju sa pojačanjima. Odlični krilni centar Zek Ledej, koji je minule sezone igrao za Žalgiris, novo je pojačanje kluba iz prestonice mode.
Milanska Olimpija pravi ozbiljan tim za narednu sezonu. Kako prenosi portal Eurohups, novi igrač "manekena" je američki krilni centar Zek Ledej.

Ledej je proteklu sezonu nastupao za Žalgirisa, a pre je nastupao za Olimpijakos i izraelski Hapoel Gilbou. Američki krilni >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << centar je sjajnim igrama u Litvaniji skrenuo pažnju na sebe.
Ekipa Olimpije iz Milana rešena je da napadne trofej Evrolige pa su ovog leta doveli Davidea Moretija, Malkoma Dilejnija, Kajla Hajnsa, Kevina Pantera i Luiđija Datomea.
To neće biti kraj pojačanjima, kako navode mediji na pragu kluba je i Ševon Šilds iz Baskonije.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Armani stvara drim tim, Ledej novo pojačanje u Milanu

Izvor: RTS, 06.Jul.2020

Košarkaši Olimpije iz Milana ne staju sa pojačanjima. Odlični krilni centar Zek Ledej, koji je minule sezone igrao za Žalgiris, novo je pojačanje kluba iz prestonice mode. . Milanska Olimpija pravi ozbiljan tim za narednu sezonu. Kako prenosi portal Jurohups, novi igrač...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.