Uhvaćen Gadafijev najstariji sin Saif

Izvor: Blic, 23.Okt.2011, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhvaćen Gadafijev najstariji sin Saif

Saif al-Islam Gadafi, nasjtariji sin ubijenog libijskog diktatora Moamera Gadafija, uhvaćen je "živ i nepovređen", saopštili su rano jutros zvaničnici libijskih pobunjenika.

Svetskim medijima su prethodno kolale brojne spekulacije, od onih da je ranjen u pucnjavi, do bizarnih da je u borbama ostao bez obe ruke.

Ipak, tim glasinama je došao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kraj rano jutros kada je portparol libijskog Nacionalnog prelaznog saveta izjavio američkoj TV mreži NBC da su Saif Gadafi i Musa Ibrahim, bivši medijski mag Gadafijevog režima, uhvaćeni u nesmi, kraj Bani Valida, dok su bežali ka Misrati.

Za sada nisu objavljene fotografije koje bi potvrdile ove informacije.

Povezane vesti: Komandant pobunjenika tvrdi: Gadafi ubijen u borbi, nismo ga pogubili! Hilari Klinton: Gadafi treba da bude uhvaćen ili ubijen Troje mrtvih u sukobima u Tripoliju Libija: Oružani okršaji u Tripoliju i Sirtu Jevrejin se vratio u Libiju da restaurira sinagogu

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.