Sarkozi: Francuska će još jače napadati Libiju

Izvor: TvojPortal.com, 21.Apr.2011, 10:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sarkozi: Francuska će još jače napadati Libiju

(vesti online) Francuski predsednik Nikola Sarkozi rekao je danas da će Francuska pojačati vazdušne napade u Libiji, na zahtev opozicionih snaga u toj zemlji.
 

Sarkozi je ovo izjavio posle današnjeg sastanka u Parizu sa libijskim opozicijonim vođom Mustafom Abdeldžalilom, rekao je pomoćnik francuskog šefa države, prenosi agencija AP. Abdeldžalil je rekao da je tražio od Francuske da "intenzivira podršku koju pruža libijskoj revoluciji".Sarkozi >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << je odgovorio: "Intenziviraćemo vazdušne napade", kako je preneo njegov pomoćnik, i rekao da će pomoći pobunjenicima. Taj pomoćnik nije dao više objašnjenja.
Ostatak vesti pročitajte na linku

svetLibijafrancuskaEvropaSarkozifrancuska jos jace ce napadati

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.