Izvor: Danas, 01.Apr.2009, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađena tela 100 nastradalih migranata

Libijske vlasti pronašle su tela 100 migranata koji su se udavili kada je potonuo brod kojim su pokušavali da stignu do evropske obale, rekli su juče zvaničnici u Tripoliju. Do juče posle podne nije potpuno razjašnjeno da li je još neki brod potonuo, kao što su prethodno saopštili zvaničnici Međunarodne organizacije za migracije, kada su rekli da se traga za još dva broda „koja su nestala u oluji“.
Pogledaj vesti o: Tripoli

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U vodama Libije potonuo brod s imigrantima

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 31.Mar.2009, 22:37

U nesreći u vodama Libije, u kojoj je potpuno brod s ilegalnim imigrantima, poginula je 21 osoba a 213 ih se vode kao nestale, saopštila je danas misija Medjunarodne organizacije za migracije (IOM) u Tripoliju. Brod koji je prevozio 257 imigra ..

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Pronađena tela 100 imigranata

Izvor: RTS, 01.Apr.2009

Libijske vlasti do sada su pronašle tela sto ljudi, koji su se utopili kada je blizu te zemlje potunuo brodić prepun imigranata na putu ka Evropi. Straža uspela da spase oko 350 oosoba sa drugog brodića kome je otkazao motor. ..Libijske vlasti su dosada pronašle tela 100 imigranata koji su se utopili...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.