Porodice dočekale: Petorica Srba oslobođeni iz zarobljeništva u Libiji

Izvor: NaDlanu.com, 21.Maj.2013, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porodice dočekale: Petorica Srba oslobođeni iz zarobljeništva u Libiji

Petorica srpskih državljana koje su zarobili pobunjenici u Libiji pod optužbom da su se borili na strani Moamera Gadafija, danas su se vratili u Srbiju.

Zorana Nikolića iz Lazarevca, Milorada Đunića iz Loznice, Milića Martinovića iz Aranđelovca, Vojislava Nićiforovića iz Beograda i Nedeljka Milanovića iz Lazarevca u sedištu BIA dočekale su porodice >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << i prijatelji.Prvi potpredsednik Vlade, Aleksandar Vučić, izjavio je da je država samo radila svoj posao, da je bilo teško i da su se svi nadali da će posao biti što pre završen.Petorica Srba otišli su u Libiju 12. avgusta 2011. godine kako bi radili na popravci porušenih objekata, a neposredno posle dolaska uhapšeni su u Tripoliju.Na aerodromu libijske prestonice, u improvizovanom zatvoru, njih su pronašli novinari ruske "Komsomoljskaje pravde" i o tome obavestili ambasadu Srbije u Libiji. Izvor: Blic
Pogledaj vesti o: Moamer Gadafi,   BIA

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.