Izvor: Radio Slobodna Evropa, 08.Nov.2015, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oteto dvoje službenika Ambasade Srbije u Libiji

Dvoje službenika ambasade Repulike Srbije u gradu Sabrat u Libiji oteti su u nedelju u prepodnevnim satima, saopštilo je iz Ministarstvo spoljnih poslova Srbije.

Oteti su vezista Slađana Stanković i vozač Jovica Stepić. Ministarstvo spoljnih poslova obavestilo je službe bezbednosti, navodi se u saopštenju.

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i šef srpske diplomatije Ivica Dačić tim povodom razgovarao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Slobodna Evropa << je sa ministrom inostranih poslova Libije Mohamedom Imhamidom Abdulazizom.

Ministarstvo spoljnih poslova Republike Srbije čini sve da, u komplikovanoj situaciji na terenu, obezbedi više informacija i siguran povratak naših državljana, navodeno je u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oteti vezista i vozač srpske ambasade u Libiji: Vlasti čine sve da dođu do informacija o otetima

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Nov.2015

BEOGRAD - Dvoje službenika ambasade Repulike Srbije u gradu Sabrat u Libiji oteti su danas u prepodnevnim satima, saopštilo je iz Ministarstvo spoljnih poslova Srbije.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Oteti službenici srpske ambasade u Libiji

Izvor: OkRadio.rs, 08.Nov.2015

Vozač i službenik srpske ambasade u Libiji oteti su u nedelju prepodne, a prethodno je napadnuta kolona vozila u kojoj je bio i ambasador Srbije. Kako saznaje B92 sumnja se da je otmica bila ciljana. Na kolonu vozila u kojoj je bio i ambasador otvorena je vatra. Ranjen je jedan libijski državljanin,...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.