Oslobođen sin Moamera Gadafija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Jun.2017, 23:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oslobođen sin Moamera Gadafija

Oružana grupa u Libiji saopštila je danas na Fejsbuku da je oslobodila sina pokojnog vođe Libije, Moamera Gadafija, Seif Al-Islama, koji se u pritvoru nalazi od 2011. godine.

Brigada Abu Bakr al-Sadik, paravojna formacija bivših pobunjenika koji kontrolišu grad Zintan na zapadu Libije, saopštava da je al-Islam osobođen u petak veče, "na 14. dan meseca Ramazana".

"Odlučili smo da >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << oslobodimo Seifa al-Islama Moamera Gadafija. On je sada slobodan i napustio je grad Zintan", navodi se u saopštenju Brigade na Fejsbuku.

Sin pokojnog vođe Libije tražen je zbog navodnih zločina protiv čovečnosti počinjenih tokom pobune 2011. godine.
Pogledaj vesti o: Moamer Gadafi,   Facebook

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Oslobođen sin Moamera Gadafija

Izvor: Radio 021, 11.Jun.2017, 07:56

Oružana grupa u Libiji saopštila je na Fejsbuku da je oslobodila sina pokojnog vođe Libije Moamera Gadafija, Seif Al-Islama, koji se u pritvoru nalazi od 2011. godine...Brigada Abu Bakr al-Sadik, paravojna formacija bivših pobunjenika koji kontrolišu grad Zintan na zapadu Libije, saopštava da je...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.