OTETI SRPSKI SLUŽBENICI U Libiji kidnapovani vezista Slađana Stanković i vozač Jovica Stepić

Izvor: Blic, 08.Nov.2015, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTETI SRPSKI SLUŽBENICI U Libiji kidnapovani vezista Slađana Stanković i vozač Jovica Stepić

Dva službenika srpske ambasade u Libiji oteti su pre sat i po vremena, potvrđeno je "Blicu" u Ministarstvu spoljnih poslova. Oteti su vezista Slađana Stanković i vozač Jovica Stepić.

Dva službenika ambasade Srbije u gradu Sabrata (Sabratha) u Libiji oteta su danas u prepodnevnim satima, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova Srbije.

O incidentu su obaveštene bezbednosne službe Srbije i Libije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Kako saznajemo, ministar spoljnih poslova Ivica Dačić se već čuo sa svojim libijskim kolegom, Mohamedom Imhamidom Abdulazizom.

Ministarstvo spoljnih poslova Republike Srbije čini sve da, u komplikovanoj situaciji na terenu, obezbedi više informacija i siguran povratak naših državljana, navodeno je u saopštenju.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otmičari u fantomkama oteli srpske službenike u Libiji, formiran krizni štab

Izvor: Radio 021, 08.Nov.2015

Dvoje službenika Ambasade Republike Srbije u gradu Sabrat u Libiji oteta su danas u prepodnevnim satima...Oteti su vezista Slađana Stanković i vozač Jovica Stepić...Kako saznaje B92, sumnja se da je otmica bila ciljana...Na kolonu vozila u kojoj je bio i ambasador otvorena je vatra. Ranjen je jedan...

Nastavak na Radio 021...

OTETI SRBI U LIBIJI Na kolonu otvorena vatra, oteti Slađana i Jovica, ambasador uspeo da se izvuče

Izvor: Blic, 08.Nov.2015

Dva službenika srpske ambasade u Libiji oteti su danas, potvrđeno je "Blicu" u Ministarstvu spoljnih poslova. Oteti su vezista Slađana Stanković i vozač Jovica Stepić...Dva službenika ambasade Srbije u gradu Sabrata (Sabratha) u Libiji oteta su danas u prepodnevnim satima, saopštilo je Ministarstvo...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.