Nevreme prepreka za evakuaciju

Izvor: Studio B, 26.Feb.2011, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nevreme prepreka za evakuaciju

Brod Sveti Stefan 2, kojim bi iz libijske luke Ras Lanuf trebalo da budu evakuisani srpski, crnogorski i ruski državljani, dobio je dozvolu libijskih vlasti da pristupi i počne ukrcavanje putnika, ali ga je sprečilo veliko nevreme, javlja Antena M.
Pogledaj vesti o: Libija,   Ivica Dačić,   JAT

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

STRANACI IZ LIBIJE STIGLI U GRČKU

Izvor: Kurir, 26.Feb.2011

TRIPOLI, ATINA- Više hiljada stranaca doputovalo je do grčkih luka iz Libije, a procenjuje se da još nekoliko hiljada još pokušava da se ukrca u libijskim lukama na neki od brodova koji prevoze putnike preko Mediterana...Među onima koji su se danas iskrcali na Kritu najviše je Kineza, više od...

Nastavak na Kurir...

Doleteo avion sa Srbima iz Sebhe

Izvor: Press, 27.Feb.2011, 07:56

Avion JAT-a sa 36 srpskih državljana, dvadesetak radnika iz RS i federacije BiH, kao i nekolicinom Hrvata i Ukrajinaca, stigao je sinoć u 19 sati iz Sebhe na beogradski aerodrom „Nikola Tesla"

Nastavak na Press...

Brod za evakuaciju Srba čeka dozvolu za vez

Izvor: Mondo, 27.Feb.2011

Libijci nikako da daju dozvolu crnogorskom brodu da se priveže u luci Ras Lanuf i počne ukrcavanje stranaca koji žele da napuste Libiju, među kojima je i oko 300 državljana Srbije. Do sada iz Libije pobeglo 100.000 ljudi.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.