Nema potvrde da su streljani srpski plaćenici u Libiji

Izvor: Studio B, 13.Sep.2011, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema potvrde da su streljani srpski plaćenici u Libiji

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio da MUP nema informacije da li su tačni navodi da su pobunjenici u Libiji streljali veću grupu plaćenika, među kojima je i 12 Srba.

Dačić je rekao da postoje samo informacije o petorici srpskih radnika koji su ranije zarobljeni i dodao da informacije stižu ne preko MUP-a, nego preko ministarstva inostranih poslova.

On je rekao da, bez obzira na to da li su navodi tačni ili ne, to nema nikakve >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << veze sa državom Srbijom i podsetio da su brojni plaćenici učestvovali i u ratu na prostoru bivše SFRJ.

Beogradski list Pres s prenosi danas izjavu jednog od komandanata libijskih pobunjenika u Misrati koji je naveo da su pobunjeničke snage streljale ukupno 85 plaćenika koji su se borili na strani Moamera Gadafija, među kojima je 12 Srba, devet Hrvata, 11 Ukrajinaca, deset Kolumbijaca i drugih.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić: Ne znamo za streljanje Srba u Libiji

Izvor: Mondo, 13.Sep.2011

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da MUP nema informacije da li su tačni navodi da su pobunjenici u Libiji streljali veću grupu plaćenika, među kojima je i 12 Srba.

Nastavak na Mondo...

Nema potvrde da su streljani srpski plaćenici

Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Sep.2011

Ministarstvo unutrašnjih poslova nema informacije o tome da su libijski pobunjenici streljali veću grupu plaćenika, među kojima je i 12 Srba, rekao je danas ministar Ivica Dačić.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Nema potvrde o streljanju Srba u Libiji

Izvor: Vesti-online.com, 13.Sep.2011

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da MUP nema informacije da li su tačni navodi da su pobunjenici u Libiji streljali veću grupu plaćenika, među kojima je i 12 Srba...U pauzi skupa o borbi protiv korupcije u beogradskom Centru Sava, Dačić je rekao da postoje samo...

Nastavak na Vesti-online.com...

Dačić: Nema potvrde da se u Libiji strijeljani plaćenici

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Sep.2011

BEOGRAD - Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije nema informacije o istinitosti navoda da su pobunjenici u Libiji strijeljali veću grupu plaćenika, među kojima i 12 Srba.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.