Libija: u Bengaziju napadnut konvoj britanske ambasade

Izvor: Vostok.rs, 12.Jun.2012, 10:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Libija: u Bengaziju napadnut konvoj britanske ambasade

12.06.2012. -

U libijskom gradu Bengaziju, danas je napadnut konvoj britanske ambasade. Kako je navedeno u saopštenju, raketiran je jedan automobil iz pratnje. Kao posledica napada, povređen je jedan čuvar. Od pogodka rakete, oklopno vozilo je oštećeno. Kako su saopštili predstavnici britanske ambasade, svi zaposleni se nalaze na svojim radnim mestima. Nema drugih detalja o ovom događaju.

Izvor: Golos Rossii, foto: EPA
Pogledaj vesti o: Libija

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Irska-Hrvatska: Povratak smaragdnih se završio nesretno

Izvor: Vostok.rs, 12.Jun.2012

12.06.2012. - Tim Irske reprezentacije je porazom obeležio svoj povratak na finalni turnir Evropskog prvenstva. Ova reprezentacija se nije plasirala u završnu fazu evropskih i svetskih prvenstava poslednjih 10 godina. Svoj prvi meč na Euro 2012 sa Hrvatima, izgibila su rezultatom 1:3...Posle ove pobede,...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.