Ja sam bio motor koalicije koja je svrgla Gadafija - Nikola Sarkozi

Izvor: Vostok.rs, 29.Apr.2012, 23:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ja sam bio motor koalicije koja je svrgla Gadafija - Nikola Sarkozi

29.04.2012. -

Predsednik Francuske Nikola Sarkozi još jednom je demantovao vest koja cirkuliše u medijima o tome da je, režim Moamera Gadafija finansirao njegovu predsedničku kampanju 2007. godine.

Sarkozi je izjavio, da misli da su njegovi protivnici, socijalisti, inicijatori pojave ovakvih izveštaja u štampi. Govoreći na televiziji, u nedelju, predsednik je nazvao internet sajt Mediapart, koji je proširio >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << informaciju, mestom gde se smišljaju laži.

Nikola Sarkozi je takođe podsetio na rat u Libiji. Prema rečima predsednika, on je bio motor koalicije koja je svrgla Gadafija.

Izvor: Golos Rossii, foto: EPA
Pogledaj vesti o: Moamer Gadafi

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.