Gadafijevo raskošno slavlje bez zapadnih lidera

Izvor: Danas, 02.Sep.2009, 00:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gadafijevo raskošno slavlje bez zapadnih lidera

Šestodnevna proslava četrdesetogodišnjice od dolaska Moamera el Gadafija na vlast počela je juče u Libiji. Većina afričkih lidera već je doputovala u Libiju na samit Afričke unije koji je održan u ponedeljak. Oni će prisustvovati velikoj vojnoj paradi i ceremonijama kojima će biti obeležene četiri decenije od revolucije u Libiji. Proslavi u Tripoliju prisustvovaće i visoki zvaničnici nekih bivših jugoslovenskih republika.
Pogledaj vesti o: Gadafi,   Moamer Gadafi,   Vojna parada

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Gadafi dizajnirao vozilo

Izvor: Capital.ba, 01.Sep.2009, 12:15

TRIPOLI, U Libiji su izložena dva prototipa vozila 'raketa', čiji je dizajn djelo libijskog predsjednika Moamera el Gadafija. Ovi modeli predstavljaju budućnost automobilske industrije, saopštili su organizatori promocije. Prototip vozila predstavljen je sinoć na završetku samita Afričke unije,...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.