Gadafi posetio školu u Tripoliju

Izvor: Blic, 09.Apr.2011, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gadafi posetio školu u Tripoliju

TRIPOLI - Libijska državna televizija objavila je snimke Muamera Gadafija na kojima je, navodno, prikazan libijski vođa u poseti jednoj školi u Tripoliju i u razgovoru sa učenicima.

Državna novinska agencija Džana takođe je objavila da je Gadafi obišao školu "Džel al-Vehda" u kvartu Zenata, koju su, kako je rečeno, za to vreme >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << "nadletali krstaški avioni NATO, u terorističkom aktu s ciljem da preplaše đake", preneo je AFP.

Llibijska agencija je navela da su se učenici, ipak, izborili sa tom agresijom i strahom i bez prekida nastavili da uče, dodajući da je bratski lider revolucije i vrhovni komandant naredio da se deci, nastavnicima i osoblju škole dodeli orden za hrabrost.

Na snimcima koje je prikazala državna televizija, Gadafi je prikazan kako s tamnim naočarima i okružen telohraniteljima ulazi u školu, dok đaci uzvikuju antizapadne parole. Gadafi je poslednji put viđen u javnosti na televizijskom snimku prikazanom 4. aprila.

Povezane vesti: Pobunjenici: Piloti Srbi su oslonac Gadafijevih trupa Pobunjenici se bore protiv Gadafija jer je Jevrejin? Gadafi pozvao Obamu da okonča operacije NATO Imenovan novi šef diplomatije Libije, umesto Kuse Libija i Japan donose "Gaspromu" ekstra zaradu
Pogledaj vesti o: Libija,   Tripoli

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GADAFI POSETIO ŠKOLU U TRIPOLIJU

Izvor: Kurir, 09.Apr.2011

TRIPOLI - Libijska državna televizija objavila je snimke Muamera Gadafija na kojima je prikazan libijski vođa u poseti jednoj školi u Tripoliju i u razgovoru sa učenicima...Državna novinska agencija Džana takođe je objavila da je Gadafi obišao školu "Džel al-Vehda" u kvartu Zenata, koju su,...

Nastavak na Kurir...

Gadafi posetio školu u Tripoliju?

Izvor: B92, 09.Apr.2011

Tripoli -- Libijska državna televizija objavila je snimke na kojima se vidi Moamer Gadafi u poseti jednoj školi u Tripoliju...Državna novinska agencija DŽANA takođe je objavila da je Gadafi obišao školu "Džel al-Vehda" u kvartu Zenata...Kako se navodi u izveštaju libijske agencije, školu su...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.